On Parole Productions

On+Parole+Productions

Za ogled filma potrebujete novejši Flash predvajalnik!
Ker si pri KoTV Kamnik prizadevamo za kar najkvalitetnejše video posnetke, vas prosimo da za
ogled posnetka vklopite JavaScript in si prenetete novejši Flash predvajalnik.
22.01.2011
0 komentarjev
672 ogledov
TRUE

True je samoborski crust/death metal bend, ki je z svojim delom začel leta 2003. Od ostalih bendov tega žanra jih ločuje uporaba hrvaškega nacionalnega inštrumenta tambure, ki izvira z otoka Brača. Do same ideje uporabe tambure kot stalnega ištrumenta je prišlo popolnoma spontano, kar se je pozneje izkazalo kot ključna poteza v formiranju stila in prepoznavnosti skupine.

DICKLESS TRACY

Dickless Tracy so svojo pot začeli v eni izmed brežiških kleti leta 1997. Do danes so s svojim death/grindom razgrajali po verjetno vseh slovenskih klubih, v nekaterih celo večkrat. Demo posnetkov in splitov v njihovi diskografiji ne manjka, leta brutalnega 2009 so pri On Parole Productions objavili tudi album Halls Of Sickness, letos pa je sledil split 7" s hrvaškimi True.


DALKHU

Dalkhu je leta 2003 ustanovil Sorg, kot projekt, ki je negiral tako imenovan moderen black metal, ki je postajal bolj in bolj podoben cirkusu. Projekt se je po osamljenih začetkih razvil v band, ki predstavlja black metal, duhovno in glasbeno gledan skozi oči Dalkhu.

Prvi se je Sorgu pridružil Kalki, in nekaj časa sta delovala kot duet. Leta 2006 je izšel demo Ars Goetia. V letu 2007 se je dvojici kot vokalist pridružil Berstuk. Postava je bila dokončna leta 2008, ko se jim je na basu pridružil Jurij.

Oktobra 2010 so Dalkhu prvo fazo svojega delovanja zaokrožili z izdajo prvenca, naslovljenega Imperator. Kljub tej izdaji Dalkhu ne mirujejo. Delajo na novem material in nizajo nastope, na katerih pridobivajo nove privržence pravega black metala.

obvesti prijatelje

Embed:

komentarji

zaenkrat še ni komentarjev

komentiraj video

vzdevek:
komentar:
prepišite varnostno kodo
varnostna koda:

Najnovejše vsebine

Varčuj z energijo
Save energy - Turn it OFF! Varčuj z energijo - ugasni, ko ne potrebuje&... predvajaj
Varčuj z energijo
Vedno sta dve poti
There are always two ways - which one will you choose? Vedno obstajata dve... predvajaj
Vedno sta dve poti
Uporabljaj javni prevoz
Uporabljajte javna prevozna sredstva! predvajaj
Uporabljaj javni prevoz