Klubski Maraton

Klubski+Maraton

Za ogled filma potrebujete novejši Flash predvajalnik!
Ker si pri KoTV Kamnik prizadevamo za kar najkvalitetnejše video posnetke, vas prosimo da za
ogled posnetka vklopite JavaScript in si prenetete novejši Flash predvajalnik.
23.10.2010
0 komentarjev
379 ogledov
Klubski maraton Radia študent bo 23. oktobra v Kotlovnico pripeljal dva koncerta. Nastopili bodo Errorist iz Ljubljane in God damn it, Boys iz Celja. ERRORIST (Ljubljana)

Manipulacija z elektronskimi in akustičnimi zvoki je v zadnjem desetletju zanetila kopico zanimivih premikov, ki so pustili sledi v mnogoterih glasbenih praksah, potencial tovrstnega ustvarjanja pa so bolj ali manj uspešno že raziskovali tudi nekateri domači kreativci. Ker pa so se njihovi poizkusi praviloma končali v mejnih, na eni strani preprostih in na drugi strani izrazito eksperimentalnih zvočnih širjenjih, se nam je kolcalo po avtorjih, ki bi v svoji izraznosti spajali elemente obeh. To je konec minulega leta s prvencem 'Hovercraft' popravil Miha Milek alias Errorist, ki je v ohlapno chillout estetiko spretno zavozlal izročila elektronskih, improviziranih, neofolkovskih, postrockovskih, pa tudi dubovskih muzik. Kot številni domači elektrončkarji je tudi Milek odskočno desko našel na kompilacijah 'K4 Format', ob subtilnem brisanju sledi med akustiko in elektroniko pa smo ga že občudovali tudi na živih nastopih, kjer njegova intimna, atmosferična digitalna pastorala za poznonočna sanjarjenja razkrije svoj širok razpoloženjski potencial.

Miha Milek- elektronika, ...
Jure Legac- vizualije
erroristmusic.com
soundcloud.com/erroristmusic
virb.com/errorist/


GOD DAMN IT, BOYS! (Celje)

Rokenrol četverica, zaenkrat najbolj znana po nepredvidljivih koncertih, ki se lahko sprevržejo v marsikaj (najpogosteje v skupinsko rajanje), je še ena izmed obujevalk garažnega zvoka. V formi na novo vstalega >>klasičnega<< rokenrola, ki mu glavni pečat daje predvsem surova energija, vmesni pobegi v druge glasbene žanre ter eden izmed bolj ekspresivnih moških vokalov v domačih logih, so >>God damn it, Boys!<< novi člani mlade kitarske garde, ki obeta.

Uroš Klincov - vokal
Aleš Mačkovšek - kitara
Andrej Mihevc - bas kitara
Rok Martinčič - bobni
http://www.facebook.com/pages/god-damn-it-boys/

obvesti prijatelje

Embed:

sorodne vsebine

komentarji

zaenkrat še ni komentarjev

komentiraj video

vzdevek:
komentar:
prepišite varnostno kodo
varnostna koda:

Najnovejše vsebine

Varčuj z energijo
Save energy - Turn it OFF! Varčuj z energijo - ugasni, ko ne potrebuje&... predvajaj
Varčuj z energijo
Vedno sta dve poti
There are always two ways - which one will you choose? Vedno obstajata dve... predvajaj
Vedno sta dve poti
Uporabljaj javni prevoz
Uporabljajte javna prevozna sredstva! predvajaj
Uporabljaj javni prevoz