Pravice istospolnih partnerjev in Kamnik

Pravice+istospolnih+partnerjev+in+Kamnik

Za ogled filma potrebujete novejši Flash predvajalnik!
Ker si pri KoTV Kamnik prizadevamo za kar najkvalitetnejše video posnetke, vas prosimo da za
ogled posnetka vklopite JavaScript in si prenetete novejši Flash predvajalnik.
10.12.2009
5 komentarjev
605 ogledov
10. december je svetovni dan človekovih pravic. Na ulicah Kamnika smo povprašali po mnenju o predlogu novega družinskega zakonika, konkretno o poročanju istospolnih partnerjev in njihovi možnosti posvojitvi otrok.

obvesti prijatelje

Embed:

komentarji

pika
14:09 | 18.12.2009
Janez, vesela sem, da podobno razmišljava. Strpnost je dopuščanje drugačnih mnenj, drugačnega načina vedenja, življenja. Vsi, ki odstopajo od utečenih praks, norm so takoj diskriminirani, češ to ni normalno. Zanje pa morda mi nismo normalni. Sicer pa že od nekdal velja, da je zelo tanka meja med obojim in nikoli ne veš na kateri strani si...L.P.
Janez
18:44 | 16.12.2009
pika, mene osebno ne bi motilo in jih definitivno ne bi izpostavljal posmehu in diskriminiral, najbolj težavno je tle otroštvo - vsi vemo kako zlobni so lahko otroci (pa ne samo v vrtcu in osnovni šoli, ampak tudi tisti "otroci" na srednjih šolah).
pika
14:22 | 16.12.2009
Hej Janez a veš zakaj ne gre? Ne zaradi otrok, ki bi pač živeli v drugačni družini (srečni , zadovoljni...) ampak prav zaradi nas, ki bi te otroke izpostavljali posmehu in diskriminirali z opazkami o dveh mamah oz. očetih
Janez
18:45 | 15.12.2009
Tudi jaz bi se strinjal s prvim, da poroke naj bojo, majo čisto vso pravico, zakaj pa ne. Po drugi strani pa mi prav nič ni všeč, da bi lahko posvajali otroke - dve mamici, ali pa dva očeta, to pač NE gre.
pika
13:22 | 11.12.2009
Nihče od vprašanih, ki so PROTI, ni razmišljal o otrocih, ki živijo v tradicionalnih družinah, z očetom, mamo alkoholikom, nasilnežem, očetom, ki je sposoben incesta... Vzgled, vloga ženske, moškega se lahko pridobi tudi drugače in drugje...Včasih smo starši najslabši vzgled..Zato je še kako pomembno, da bi bili vsaj v ustanovah, ki tudi "vzgajajo" in učijo moralne norme in vrednote,ljudje z veliko začetnico in srcem, predvsem pa pošteni, moralno neoporečni (šola, cerkev...)

komentiraj video

vzdevek:
komentar:
prepišite varnostno kodo
varnostna koda:

Najnovejše vsebine

Varčuj z energijo
Save energy - Turn it OFF! Varčuj z energijo - ugasni, ko ne potrebuje&... predvajaj
Varčuj z energijo
Vedno sta dve poti
There are always two ways - which one will you choose? Vedno obstajata dve... predvajaj
Vedno sta dve poti
Uporabljaj javni prevoz
Uporabljajte javna prevozna sredstva! predvajaj
Uporabljaj javni prevoz